Entrada gratuïta al MACBA

El divendres 18 i el dissabte 19 de maig el MACBA celebra el Dia Internacional dels Museus i la Nit dels Museus. En motiu d’aquesta celebració oferirà les dues jornades de portes obertes que permetran l’entrada lliure a totes les exposicions i la participació a un ampli programa d’activitats gratuïtes (podeu veure el flyer aquí).

No us ho perdeu!

 

Concurs de dibuix Lluís Fisas 2017

Un any més el Cercle Artístic ha estat present en el jurat del concurs de dibuix i pintura Lluís Fisas. Volem donar l’enhorabona a tots els participants i en especial a dues de les guanyadores que són alumnes d’un dels cursos de dibuix que organitza la nostra entitat: l’Ariadna i l’Abril!

L’exposició dels treballs presentats estarà oberta del 16 al 24 de novembre. Recordeu que el premi del jurat popular el decidiu vosaltres, no hi falteu!

 

Sortida fotogràfica als aiguamolls

Fa un parell de setmanes el grup de fotografia va fer una sortida als aiguamolls. Van sortir fotos que ni s’esperaven, el paisatge era molt sec però els va donar l’oportunitat de treballar la mirada, saber trobar imatges interessants en paisatges poc atractius. Una gran experiència, tot i la calor! La propera sortida serà en un espai més fresc. Continua la lectura de Sortida fotogràfica als aiguamolls

L’exposició d’Atzur ha estat un èxit!

tallers Atzur

Aquesta setmana passada hem pogut veure a la Federació Obrera l’exposició dels cursos que organitza Atzur Creacions. Han exposat des dels més petits fins als més grans, amb un quadre conjunt del grup de manualitats (els alumnes de 3 a 6 anys), dibuixos a llapis, esbossos de còmic, creació de personatges, dibuixos a color i pintures amb aquarel·la (els alumnes de 7 a 16 anys). Ha estat una mostra molt maca, llàstima que disposavem de poc espai i pocs dies per exposar. Continua la lectura de L’exposició d’Atzur ha estat un èxit!