V Premi Ankaria Llibre d’artista

La Fundació Ankaria convoca el V Premi Ankaria al Llibre d’Artista.

Us hi podeu presentar fins al dia 1 de setembre de 2018. Els projectes guanyadors pasaran a formar part de l’exposició itinerant “La Paraula Pintada”. Aquesta exposició acull una gran varietat de llenguatges artístics d’arreu del món.

Podeu consultar les bases aquí: concurs-llibredartista

 

Vols particpiar a la Mostra d’Art Comarcal?

Com cada any, el Cercle Artístic organitza una Mostra d’Art Comarcal durant la Festa Major de la vila. Ja estan obertes les inscripcions per participar-hi.

  • DATA: diumenge 30 de setembre de 2018.
  • LLOC: Pg del Terraplè, Molins de Rei (del Foment Cultural fins al bar La Llauna).
  • HORARI: de 10 a 14 h (el muntatge i l’entrada de cotxes serà de 8 a 9:30h, i el desmuntatge es farà de 14 a 14:30h).
  • TAULES: està previst que hi hagi una taula per participant, en cas que no n’hi haguéssin suficients, us agrairem que pogueu compartir-les. 
  • ORGANITZACIÓ: Un membre del Cercle Artístic us indicarà el lloc on ubicar-vos. A l’acabar us demanem que plegueu les taules i les cadires per facilitar-ne la recollida.
  • PARTICIPACIÓ: Per exposar a la Mostra d’Art cal que us inscriviu mitjançant un correu electrònic (cerclemolins@gmail.com) indicant el vostre nom i cognoms i l’associació d’art de la qual sou socis.

A més de la Mostra d’Art hi haurà tallers infantils i juvenils de gravat i de modelat amb fangm i un espai per fer el dibuix pel Concurs de Dibuix Lluís Fisas.

CONCURS INTERNACIONAL D’ART “Ciutat de Barcelona – AGBAR 2018”

El Reial Cercle Artístic de Barcelona – Institut Barcelonès d’Art ens ha fet arribar les bases del Concurs Internacional d’Art pel 2018.

2018_Bases_Premi_Ciutat_Barcelona

Recordeu que la data límit per entregar les obres és el 3 de setembre de 2018 i que el premi és de 10.000 €, més una beca del curs Panorama d’Art valorada en 2000 €, així com mencions d’honor per cada disciplina (dibuix, pintura, escultura, fotografia, gravat, etc.).