CONCURS INTERNACIONAL D’ART “Ciutat de Barcelona – AGBAR 2018”

El Reial Cercle Artístic de Barcelona – Institut Barcelonès d’Art ens ha fet arribar les bases del Concurs Internacional d’Art pel 2018.

2018_Bases_Premi_Ciutat_Barcelona

Recordeu que la data límit per entregar les obres és el 3 de setembre de 2018 i que el premi és de 10.000 €, més una beca del curs Panorama d’Art valorada en 2000 €, així com mencions d’honor per cada disciplina (dibuix, pintura, escultura, fotografia, gravat, etc.).

Sortida fotogràfica als aiguamolls

 

Fa un parell de setmanes el grup de fotografia va fer una sortida als aiguamolls. Van sortir fotos que ni s’esperaven, el paisatge era molt sec però els va donar l’oportunitat de treballar la mirada, saber trobar imatges interessants en paisatges poc atractius. Una gran experiència, tot i la calor! La propera sortida serà en un espai més fresc. Continua la lectura de Sortida fotogràfica als aiguamolls

L’exposició d’Atzur ha estat un èxit!

Aquesta setmana passada hem pogut veure a la Federació Obrera l’exposició dels cursos que organitza Atzur Creacions. Han exposat des dels més petits fins als més grans, amb un quadre conjunt del grup de manualitats (els alumnes de 3 a 6 anys), dibuixos a llapis, esbossos de còmic, creació de personatges, dibuixos a color i pintures amb aquarel·la (els alumnes de 7 a 16 anys). Ha estat una mostra molt maca, llàstima que disposavem de poc espai i pocs dies per exposar.

Continua la lectura de L’exposició d’Atzur ha estat un èxit!